Veilige Opslag

Nieuw in ons assortiment: Veiligheidskasten en andere opslagmogelijkheden

Bescherm uw werknemers, verminder brandgevaar en verbeter productiviteit door het opslaan van ontvlambare brandstoffen en chemicaliën in veiligheidskasten die voldoen aan de OSHA- en NFPA-voorschriften

Bijna elke onderneming heeft de gelegenheid om ontvlambare vloeistoffen zoals brandstoffen, chemicaliën en oplosmiddelen te gebruiken. Hoewel deze vloeistoffen vrij gewoon zijn, is het belangrijk om de gevaren te begrijpen die ze kunnen opleveren. Een gallon (= 3,78 liter) verdampte benzine kan bijvoorbeeld ontploffen met dezelfde kracht als twintig staven dynamiet.


Alle Oplossingen

Ergonomische Oplossingen

In ons assortiment bieden we verschillende ergonomische oplossingen aan. Elke werkplek kan geoptimaliseerd worden door deze veiliger en ergonomischer in te richten. Een ergonomische mat zorgt voor gezonde medewerkers die langdurig moeten rechtstaan. Een werk- of inpaktafel die in de hoogte verstelbaar is zorgt dat elke werkplek persoonlijk kan worden aangepast, ook bv. bij shiftenwissels.


Onze ergonomische inpaktafels

Bekijk ons assortiment

AWP, uw Belgische workspace partner garandeert gebruiksklare oplossingen voor uw bedrijfsinrichting, schroeftechnologie, ergonomie, ESD en veiligheid. Met de ideale mix tussen persoonlijke service en de juiste kennis maken we een succes van al uw bedrijfsprojecten.

 

Bel nu naar +32 (0)9 232 06 78. Dan vertellen we meteen hoe u meer rendement haalt uit uw productieomgeving. Gedetailleerd beschreven in een vrijblijvend voorstel. Zo maakt AWP het heel gemakkelijk om uw juiste bedrijfsinrichting te kiezen.


Download hier onze cataloog

assembly4

Schroeftechnologie

Onze schroevendraaiers en momentsleutels zijn de ideale oplossing voor uw assemblage en automatisatie wensen!

66756321-1081248468741023-7776300033304952832-n.jpg

Bedrijfsinrichting

Bij AWP kunt u terecht voor de LEAN inrichting van uw werkplaats, kleedkamer, vergaderruimte of bureel!
safety-3.jpg

Ergonomie & safety

Wij hebben een ruim pakket aan oplossingen voor ergonomie, LEAN oplossingen, ESD producten en veiligheid.

dsv-sign-30-sd-b-enl.jpg

COVID 19

Bekijk ons tijdelijk COVID 19 aanbod en bescherm uw werknemers

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting