SCHROEFTECHNOLOGIE

De toenemende diversiteit aan producten, kleinere batchnummers en kortere productlevenscycli vormen allemaal nieuwe uitdagingen voor de montage. Geautomatiseerde verwerkingsstappen zijn vaak onrendabel voor kleine of middelgrote bedrijven omdat ze hoge kosten met zich meebrengen. Met de ontwikkeling van lichtgewicht robots in de afgelopen jaren is de hoop echter gewekt. Handmatige montagetaken kunnen nu tegen redelijke kosten technisch worden ondersteund, waardoor voorheen ontoegankelijke automatiseringsmogelijkheden worden benut.


Meer over onze oplossingen

Veilige Opslag

Nieuw in ons assortiment: Veiligheidskasten en andere opslagmogelijkheden

Bescherm uw werknemers, verminder brandgevaar en verbeter productiviteit door het opslaan van ontvlambare brandstoffen en chemicaliën in veiligheidskasten die voldoen aan de OSHA- en NFPA-voorschriften

Bijna elke onderneming heeft de gelegenheid om ontvlambare vloeistoffen zoals brandstoffen, chemicaliën en oplosmiddelen te gebruiken. Hoewel deze vloeistoffen vrij gewoon zijn, is het belangrijk om de gevaren te begrijpen die ze kunnen opleveren. Een gallon (= 3,78 liter) verdampte benzine kan bijvoorbeeld ontploffen met dezelfde kracht als twintig staven dynamiet.


Alle Oplossingen

Ergonomische Oplossingen

In ons assortiment bieden we verschillende ergonomische oplossingen aan. Elke werkplek kan geoptimaliseerd worden door deze veiliger en ergonomischer in te richten. Een ergonomische mat zorgt voor gezonde medewerkers die langdurig moeten rechtstaan. Een werk- of inpaktafel die in de hoogte verstelbaar is zorgt dat elke werkplek persoonlijk kan worden aangepast, ook bv. bij shiftenwissels.


Onze ergonomische matten

Bekijk ons assortiment

AWP, uw Belgische workspace partner garandeert gebruiksklare oplossingen voor uw bedrijfsinrichting, schroeftechnologie, ergonomie, ESD en veiligheid. Met de ideale mix tussen persoonlijke service en de juiste kennis maken we een succes van al uw bedrijfsprojecten.

 

Bel nu naar +32 (0)9 232 06 78. Dan vertellen we meteen hoe u meer rendement haalt uit uw productieomgeving. Gedetailleerd beschreven in een vrijblijvend voorstel. Zo maakt AWP het heel gemakkelijk om uw juiste bedrijfsinrichting te kiezen.


Download hier onze brochures

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting