Alles op de juiste hoogte

Onze hoogteverstel- en positioneersystemen zijn ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en precisie. Ervaar zelf de veelzijdige, haast onbegrensde gebruiksmogelijkheden!

 

Bepaal op eenvoudige wijze zelf de hoogte van uw tafel. Benut ons systeem als kosteneffectieve positioneerunit bij machinale constructies. Maak het leven gemakkelijk met verstelbare meubels.

 

Neem contact met ons op en profiteer van onze knowhow en flexibiliteit. Wij stellen graag een klantgerichte oplossing voor u samen.


Ontdek onze hoogteverstelsystemen

Verhoog uw productiviteit

Het is onze doelstelling om producten te ontwikkelen, die de omgeving van de mens aan zijn individuele behoeften aanpassen en tegelijkertijd aan de verbetering van zijn gezondheid bijdragen. Bij industriële toepassingen vormen onze producten een voordelig alternatief voor traditionele aandrijvingen en dragen zij bij aan de verhoging van de efficiëntie en de vereenvoudiging van machines.

 

Dankzij deze factoren verdient het systeem zich bijna in enkele maanden terug. Op kantoor, in de industrie en thuis, er zijn talloze mogelijkheden om leven en werk eenvoudiger, comfortabeler en productiever vorm te geven.

 

Verhoog uw productie ook dankzij onze schroefsystemen, de ideale LEAN werktafels en kasten, of de juiste 5S signalisatie.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Hydraulische hefsystemen

Via flexibele aansluitingen functioneert het hoogteverstelsysteem nauwkeurig, onafhankelijk van de belasting, en volledig synchroon. Naast de hoogwaardige kwaliteit en de geringe afmetingen, onderscheidt het zich ook door een hoge draaglast en een geruisloze aandrijving.

 

Het basissysteem bestaat uit een pomp, cilinders, lineaireenheid of tafelpoten met geïntegreerde cilinders en een drukslang (ø 4mm) voor de verbinding met de elementen. Het systeem wordt aangedreven door een handslinger of door een elektrische aandrijving.

 

Door de handslinger te bewegen wordt de olie uit de pomp tot in 10 cilinders geperst, waardoor deze synchroon uitgaan. Om de olie in de pomp terug te laten stromen moet iedere cilinder beschikken over een terugstelkracht van rond de 60 N. Het systeem is overal te installeren en is zelf remmend, ook onder belasting.


Ontdek onze hoogteverstelsystemen

Spindel hefsystemen

Wij hebben twee verschillende spindelsystemen.

 

De geleiding SL bestaat uit twee blank geanodiseerde aluminium extrusie profielen met kunststof geleiders aan de binnenkant. Iedere geleiding beschikt over een aan de binnenzijde geplaatste motor die de schroefspindel aandrijft. Deze worden door de besturing synchroon aangedreven. Dankzij de montagesleuven aan 3 kanten (breedte 8 mm) kunnen er over de gehele lengte van de geleiding traversen, tussensteunen en aan- en opbouwmodules worden bevestigd.

 

De geleiding SM bestaat uit twee blank geanodiseerde aluminium extrusie profielen met kunststof geleiders aan de binnenkant. Iedere geleiding beschikt over een aan de binnenzijde geplaatste motor die de schroefspindel aandrijft. Er kunnen tot 3 hefzuilen aan één besturingsbox worden aangesloten en synchroon aangedreven worden. Dankzij de montagesleuven aan 3 kanten (breedte 8 mm) kunnen er over de gehele lengte van de geleiding traversen, tussensteunen en aan- en opbouwmodules worden bevestigd.


Meer informatie over spindelsystemen in onze folders

Tafelonderstellen

Wij bieden nauwkeurig uitgekiende systemen voor talrijke toepassingsmogelijkheden.

 

Modulaire tafels (kantoor, CAD-, montage-, verpakkings- en laboratoriumtafels, schaaf- en werkbanken) of werkplekken (verkoopbalies, kasstations, check-in-balies) kunnen zowel in hoogte als in neiging worden verstelt en daarmee individueel op verschillende medewerkers worden afgestemd.

 

De dynamische hefsystemen overtuigen door efficiëntie, precisie en kwaliteit.


Bekijk onze verstelbare tafelonderstellen

Slimme lifttafels

De slimme lifttafels zijn in hun simpelste vormen een platform of een tafel die omhoog en naar beneden kan geplaatst worden op de gevraagde hoogte. De lifttafels zijn ideaal voor elke applicatie binnen elke industrie, met een capaciteit gaande van 200 kg tot 10 000 kg. Kies tussen meer dan 300 verschillende standaardmodellen, of ga voor een op maat gemaakt model.

 

Doorheen de industrieën is er echt een continue vraag om benodigdheden op te tillen tot een zekere hoogte. Om de productiviteit te verbeteren en werknemers minder te belasten, zijn lifttafels een zeer veilig alternatief.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting