Veiligheidshekken

Veiligheidshekken zorgen voor een veilige en eenvoudige toegang tot uw magazijn. Zo is er een speciale plafondoplossing en kunnen aangrenzende panelen eenvoudig en onafhankelijk verwijderd worden. Een enkele staander kan in drie verschillende richtingen, waaronder hoeken, worden gebruikt!

Enkele voordelen:

 • Snelle bevestiging van panelen en staanders
 • Breed aanbod van sloten en deuren
 • Eenvoudig 1 paneel verwijderen
 • Modulair concept
 • Eenvoudige aanpassingen in hoogte mogelijk (elk paneel afzonderlijk)
 • duidelijk gemarkeerde uitgangen

PVC Strokengordijnen

Flexibele PVC-stripdeuren bieden de meest kosteneffectieve, veilige en eenvoudigste deuroplossing in fabrieken of supermarkten. Strokengordijnen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze beschermen het personeel tegen weersomstandigheden van buitenaf en beschermen voedsel tegen stof of temperatuurschommelingen. Het productgamma van AWP omvat brandvertragende, gekleurde, antibacteriële en anti-insectenstrips om u een optimale thermische isolatie en vlotte doorstroming te bieden.

 

Voordelen:

 • Snel en eenvoudig te monteren, installeren en onderhouden
 • Oude strips kunnen eenvoudig en snel worden vervangen
 • Sterke isolatie
 • Veilige verkeersstroom

Rollenbanen

Harmonica rollenbanen zijn de optimale oplossing voor inkomende en uitgaande goederen. Overal waar, eventueel tijdelijk, een eenvoudig transport van goederen nodig is, kunnen deze rollenbanen worden gebruikt.

 

Specificaties:

 • Breedte: 300mm tot 1200mm
 • Lengte: tot 10m mogelijk
 • Bochten tot 180°
 • Vergrendelbare wielen van kunststof of staal

Geleiderails

Met onze werkplaatssystemen, bieden wij u de bouwstenen voor ergonomische werkplekken en assemblagelijnen.

 

De stroomrail (ook wel sleepleiding of conductor rails) is beschikbaar met elk gewenst aantal polen en lengte van het systeem. Alle typen stroomrails zijn ontworpen met oog op een eenvoudige montage. De stroomrails hebben een robuuste constructie waardoor deze ook geschikt zijn voor zware industriële toepassingen. De verbinders zijn hier eveneens op aangepast waardoor een betrouwbare en probleemloze transmissie, zonder onderbrekingen, kan worden gegarandeerd.

Festoensystemen

Een kabelwagensysteem kan zowel ronde kabel als vlakkabel ondersteunen en beschermen.

 

De levensduur van kabelwagensystemen is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen, uitermate hoog door jarenlange productontwikkeling en innovatie. De assemblage van een kabelwagensysteem kan vaak eenvoudig op locatie worden uitgevoerd binnen een korte tijdsduur. Onderhoud en service zijn ook snel uit te voeren waardoor kosten worden geminimaliseerd over de levensduur van het systeem.

Hydraulische Hefsystemen

Het micro hydraulisch systeem werkt heel eenvoudig en met verschillende voordelen in vergelijking met traditionele systemen. Via flexibele aansluitingen functioneert het nauwkeurig, onafhankelijk van de belasting, en volledig synchroon. Naast de hoogwaardige kwaliteit en de geringe afmetingen, onderscheidt het zich ook door een hoge draaglast en een geruisloze aandrijving.

 

Het basissysteem bestaat uit een pomp, cilinders, lineaireenheid of tafelpoten met geïntegreerde cilinders en een drukslang (ø 4mm) voor de verbinding met de elementen. Het systeem wordt aangedreven door een handslinger of door een elektrische aandrijving.

Elektrisch hefsysteem

Ergoswiss spindel hefsysteem is een eenvoudig plug & play systeem. Het bestaat uit lineaire-eenheden of hefkolommen, een besturingsbox en een handschakelaar. Elke hefkolom wordt aangedreven door de interne motor. Het spindelhefsysteem kan ook horizontaal gebruikt worden. Al onze hefelementen worden synchroon aangestuurd, zo is het mogelijk om 8 hefelementen tegelijk aan te sturen.

 

De spindel hefsystemen worden gebruikt in hoogte verstelbare werkplekken in de industrie, assemblage, machinebouw, meubelindustrie, evenals andere gebieden.

Schaarheftafels

De slimme lifttafels zijn in hun simpelste vormen een platform of een tafel die omhoog en omlaag kan geplaatst worden op de gevraagde hoogte. De lifttafels zijn ideaal voor elke applicatie binnen elke industrie, met een capaciteit gaande van 200 kg tot 10 000 kg. Kies tussen meer dan 300 verschillende standaardmodellen, of ga voor een op maat gemaakt model.

 

Doorheen de industrieën is er een continue vraag om benodigdheden op te tillen tot een zekere hoogte. Om de productiviteit te verbeteren en werknemers minder te belasten, zijn lifttafels een zeer veilig alternatief.

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting