Zorg voor minder afgematte werknemers

Zorg voor minder gezondheidsrisico’s op de werkvloer met onze ergonomische matten. De matten stimuleren de bloedsomloop en voorkomen spierkrampen. De vermoeidheid vermindert en er gebeuren minder ongelukken. Hierdoor verhoogt de veiligheid op de werkvloer. De werkomgeving verbetert en de werksfeer is goed. Voorkom dus lichamelijk klachten en blessures!

 

Verhoog uw productiviteit! Door minder blessures, vermindert de afwezigheid van werknemers, en dit zorgt dan weer voor minder personeelskosten. Met minder afwezigen, en gemotiveerde werknemers, stijgt de productiviteit.

 


Ontdek onze ergonomische matten

Matten op maat

Er zijn twee soorten ergonomische matten: polyurethaan en nitril rubbermatten. De matten zijn verkrijgbaar op maat en het aantal afgeschuinde zijden is vrij te bepalen zonder meerprijs. Polyurethaan matten worden gebruikt in een droge omgeving en nitril rubbermatten in een vochtige, olierijke en chemische omgeving. Matten met bobbel zijn ergonomische matten, matten zonder bobbel zijn antivermoeidheidsmatten.

 

Binnen het gamma polyurethaan en nitril matten kunt u ook kiezen uit een ESD- en antistatische versie voor gevoelige productieomgevingen.


Andere ESD oplossingen

Logomatten (nieuw!)

Ontwerp een schoonloopmat met jouw bedrijfslogo of een krachtige boodschap. Deze mat biedt een grote promotionele kans om uw bedrijfsidentiteit te versterken. De meeste bezoekers kijken namelijk bij binnenkomst vooral naar uw vloer. Ontmoet uw gasten op een vriendelijke, propere manier en maak een goede eerste indruk.

 

Afmetingen:

60 x 85 cm
85 x 115 cm
85 x 150 cm
115 x 180 cm


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Infinity en Logomat

Polyurethaan mat

 

De Infinity bubble is de enige ergonomische mat met een garantie van 12 jaar. Deze mat heeft het comfort van polyurethaan in combinatie met een makkelijk te reinigen bovenlaag. Door de gesloten celstructuur is de mat ook beter bestand tegen vocht en UV-straling. De matten voldoen ook aan Cleanroom ISO Class 5 (Class 100).

 

Werk de matten af met uw eigen logo of afbeelding! Dit werkt uitstekend als reclame, en motiverend voor de werknemers.

 

Verkrijgbaar vlak of gebobbeld. Ga voor de vlakke versie wanneer er trolleys of karren worden gebruikt. Voor de Infinity is er een ESD optie.

 

Bekijk het volledige assortiment hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AB classic

Polyurethaan mat

 

Een antistatische mat die ideaal is voor gebruik in droge ruimtes waar statische elektriciteit aanwezig is. De AB classic is zeer geschikt voor assemblagelijnen en bandwerk. Met zijn ISO Class 5 (Class 100) is deze mat uiterst geschikt voor Cleanrooms.

 

Kies voor een vlakke antivermoeidheidsmat of een golvende ergonomische mat, elk met een garantie van 8 jaar.

 

Bekijk ze hier


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AF/EF Complete

Polyurethaan mat

 

Deze mat is zeer geschikt voor droge én natte ruimtes waar een brandvertragende en antistatische mat een vereiste is. Complete matten zijn zeer resistent tegen aantasting van olie of chemicaliën. De mat is ideaal in ruimtes waar trolleys gebruikt worden. Ook deze mat kan perfect in Cleanrooms worden gebruikt (ISO Class 5 - Class 100).

 

Verkrijgbaar vlak of gebobbeld, in donkergrijs, met een garantie van 5 jaar. De EF mat is volledig ESD.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Basic

Polyurethaan mat

 

Een minder sterke maar economische versie van onze polyurethaan matten. De mat heeft een minder dichte structuur en is vooral geschikt voor winkels, postruimtes en picking waar geen zware werkzaamheden worden verricht.

 

Kies voor een antivermoeidheidsmat of een ergonomische mat, met een garantie van 2 jaar.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bubble down

Polyurethaan mat

 

De ultieme mat voor droge ruimtes of ruimtes waar er enorm veel rondgedraaid wordt. De Bubble down is een antistatische mat voor droge ruimtes waar geen bijtende producten worden gebruikt, maar waar er wel statische elektriciteit is. Deze mat is ideaal voor assemblage- en picking lijnen en kan in cleanrooms worden gebruikt (ISO Class 5 – Class 100).

 

Verkrijgbaar in donkergrijs, met een garantie van 4 jaar.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Nitril conductive/smooth

Nitril mat

 

Een mat die zeer geschikt is voor gebruik in ruimtes waar met warmte (tot 600°C), oliën en andere vloeistoffen wordt gewerkt. Deze mat is goed bestand tegen zware schoonmaakmiddelen en kan perfect in cleanrooms worden gebruikt (ISO Class 5 - Class 100).

 

Verkrijgbaar vlak of met bobbels in zwart, met een garantie van 3 jaar. De conductive is volledig ESD.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Hygiene mat

Nitril mat

 

De perfecte mat voor de voedingsindustrie en laboratoria. Speciaal ontworpen om makkelijk te reinigen, ook in autoclaaf. Hier is ergonomie gecombineerd met chemische weerstand. De mat is leverbaar in 4 verschillende kleuren om kruisbesmetting te voorkomen. Er is een belasting mogelijk tot 600°C en ze is volledig Cleanroom proof (ISO Class 5 - Class 100).

 

Verkrijgbaar in groen, grijs, blauw en rood, met een garantie van 3 jaar.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Softline

Nitril mat

 

Deze mat is bestand tegen olie en petrochemische stoffen. De mat functioneert perfect in ruimtes waar veel warmte vrijkomt. Daarnaast is deze mat ook zeer geschikt voor natte werkplekken. De mat is voorzien van een uitstekende antisliplaag en voert overtollig vocht gemakkelijk af. Ze kan dus ook perfect in Cleanroom gebruikt worden (ISO Class 5 - Class 100).

 

Verkrijgbaar in zwart, grijs en blauw, met een garantie van 3 jaar.

 

Bekijk hier de softline.

 

 


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Industry

Nitril mat

 

De Industry (vroeger Endurance), is een mat met ronde gaten en is geschikt voor ruimtes waar uitzonderlijk veel vloeistof, olie of kleine deeltjes op de mat komen. De mat is geschikt voor die ruimtes waar alle andere matten niet meer voldoen. Daarnaast is de mat volledig geschikt voor Cleanrooms (ISO Class 5 - Class 100).

 

Verkrijgbaar in zwart, met een garantie van 5 jaar.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Sticky mat

De Sticky mat is de oplossing om schoenzolen en wielen te reinigen voordat een geconditioneerde ruimte betreden wordt. De Sticky mat is opgebouwd uit 30 verschillende lagen die beschermd worden met een doorzichtige toplaag. De beschermlagen zijn in de hoek genummerd zodat u kan zien welke toplaag verwijderd moet worden. Elke laag is voorzien van een kleeflaag die ervoor zorgt dat vuil en stof van schoenen en wielen verwijderd wordt voordat de ruimte wordt betreden.

 

Verkrijgbaar in wit of blauw, met grijze frame.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

LED matten

LED matten zijn de ideale lichtoplossing voor belangrijke taken. Door het LED licht vanaf de vloer kunnen assemblage, herstel en kwaliteitscontrole taken verlicht worden. De mat zorgt voor minder beschadiging aan de vloer of aan gevallen objecten. De matten zijn waterresistent, en het diffuse licht verhoogt de zichtbaarheid.

 

Kies voor een op maat gemaakte LED lamp met een eigen lichtpatroon.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Draagbare LED matten

De nieuwe draagbare LED mat is het perfecte product voor kleine ruimtes waar traditionele verlichting niet van pas komt. De combinatie van de innovatieve LED oplossing met een ergonomische mat maakt deze mat de ideale mat voor iemand die veel moet knielen voor zijn werk. De zachte mat beschermt de knieën optimaal, en de verlichting biedt de ideale oplossing voor donkere ruimtes.

 

Verkrijgbaar in wit, zwart, roestvrij staal en zilver met een herlaadbare batterij (6000 MAH). De handige hendel maakt transporteren makkelijk.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Super-safe matten

Dé ideale antimicrobiële mat voor ziekenhuizen en andere verzorgingscentra. De structuur van de mat verbetert de grip en stimuleert meteen de bloedsomloop. Vermoeidheid wordt zo afdoende tegengegaan, zoals bij langdurig rechtstaan.

 

Ook op plaatsen waar met drank en voedsel wordt gewerkt, heeft deze mat al zijn nut bewezen. Waar er vloeistoffen op de grond liggen, bestaat slipgevaar. Dankzij zijn vele zuignappen kleeft de mat vast op natte en/of gladde oppervlakten. Met een oplopende rand aan de 4 zijden wordt ook het struikelgevaar verminderd.

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting