Gereedschapsborden

Ons assortiment

Gereedschapsborden

Perfopanelen (gereedschapsborden) zijn een deel van een goede organisatie. Ze zijn de ideale oplossing om een ruim assortiment aan gereedschappen of benodigdheden uit te stallen. Zo zijn ze beter georganiseerd, waardoor u sneller en eenvoudiger de juiste tool neemt. De panelen kunnen op zich, tegen een wand, of als een deel van werktafels of trolleys gebruikt worden.

 

De panelen kunnen ook perfect dienen om een ruimte op te delen, en tegelijkertijd meer opslagruimte te winnen. Lean werken gebeurt beter wanneer elke tool zijn eigen plaats heeft. Werk uw perfopaneel verder af met de juiste gereedschapshaken, zodat u uw perfopanelen volledig kan optimaliseren naar wens.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Haken

Met meer van 50 verschillende soorten haken, krijgt elke tool zijn plaats op een perfopaneel naar keuze. Alle haken kunnen gemakkelijk vastgemaakt worden op de perfopanelen. De functionele haken zijn beschikbaar in vele maten en uitvoeringen. Complete sets van haken bieden een eenvoudige oplossing om uw perfopaneel in te richten.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting