Ergonomische burelen

Personaliseer uw ergonomisch bureau, en kies zelf een werkblad en een frame. Onze burelen zijn in hoogte verstelbaar met handzwengel, gasveer, of elektrisch. Bij ons koppelt u een strak design aan een betere ergonomie, flexibiliteit en efficiëntie.

 

De ergonomische bureaus zijn absoluut montagevriendelijk door snelverbindingselementen. Voor elk bureau zijn tal van afwerkingen mogelijk. Ronde of vierkante poten, zit-sta of hoogteverstelbaar, u beslist.

 

Op zoek naar iets specifieks en vindt u niet terug op onze site? Mail gerust naar info@awp.be of bel naar +32 (0)9 232 06 78.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bureeloplossingen

Vergaderruimtes, onthaalbalies, eetgelegenheden... niets ontbreekt in het gamma van AWP. Onze in hoogte verstelbare burelen bieden een uitkomst voor twee grote gebieden. Ten eerste is het belangrijk dat een bureau op maat van de persoon wordt afgesteld. Ergonomie op de werkplek is enorm belangrijk, en de juiste werkhouding aannemen kan rug- en bewegingsproblemen aanzienlijk verminderen.

 

Daarnaast komt een zit-sta bureau ook steeds meer van pas in onze wereld waar mensen vaak acht uur per dag zittend doorbrengen. Door te wisselen tussen staand en zittend werken, stimuleert u de bloedsomloop en werkt u efficiënter.

 


Bekijk hier al onze burelenfolders

Schermhouders

Werken met schermhouders biedt tal van voordelen.  Flexibele schermhouders zorgen voor een betere zithouding. Ze zijn volledig in te stellen op uw persoonlijke voorkeur. Maak intelligenter gebruik van uw ruimte, door uw werkplek zorgvuldig in te delen. Voor elke sector bieden wij de juiste oplossing. Ook meerdere schermen kunt u snel en eenvoudig verstelbaar maken. Werk onder de juiste hoek en op de juiste hoogte.

 

Deze schermouders zijn een ideale oplossing voor sectoren waar het belangrijk is dat het scherm naar de klant wordt gedraaid. Ook voor zit-sta werken komen deze van pas: als u staat, kan u het scherm simpelweg aanpassen aan uw nieuwe houding.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bureau accessoires

Stel uw eigen werkplek helemaal in op maat met verschillende accessoires. Met laptoparmen en keyboardhouders werkt u ergonomisch, zelfs al werkt u niet altijd op dezelfde plaats. Creëer meer werkplaats door onze opbouwelementen, volledig af te werken met memo- pennen- of documentenhouders.

 

Breng alles binnen handbereik met onze telefoonarmen, papierbakjes, en documentenhouders. Schijn een nieuw licht op de zaak met onze bureaulampen. U stelt uw bureau volledig in naar uw smaak, aangepast voor uw sector.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Kasten

Werk uw bureauruimte volledig af met de juiste kast, volledig in lijn met uw bureau. Wij bieden een ruim gamma aan kasten, gaande van archiefkasten tot ladekasten op wielen. U kiest de maat, de afwerking, de deuren. Of u nu een kast met draai-, schuif-,rol- of glazen deuren zoekt, een dossierlade-, archief- of universele ladekast, u hebt altijd keuze uit een breed assortiment.

 

Bovendien zijn er talrijke praktische indelingen, waarmee u uw kast altijd individueel kunt aanpassen aan nieuwe opberg- en organisatietaken.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting