Breedvakleggingen

Breedvakleggingen zijn ontwikkeld voor grote en lange magazijngoederen en voor het overbruggen van grote breedtes. Het slimme systeem is uiterst combineerbaar en kan ook in de hoogte worden opgebouwd. De rekken zijn perfect individueel aanpasbaar aan de ruimtelijke omstandigheden en de magazijngoederen drankzijn vier plankbreedtes.

 

Door het inhaken van de draagbalken, kan het systeem eenvoudig en snel aangepast worden. Dankzij tweezijdig gebruik zorgen de rekken voor tijdsbesparingen. De vele indeelmogelijkheden zorgen voor een grote flexibiliteit in uw opslagruimte.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Palletstelling

Met onze modulaire palletstelling is het mogelijk om uw stelling volledig af te stemmen op uw wensen. Het aantal opslagetages en de breedte van de draagbalken wordt gedefinieerd door uw specificaties. Een omvangrijk programma systeemtoebehoren maakt aanpassing van de palletstelling mogelijk op de meest uiteenlopende transportverpakkingen.

 

Het vullen en uitnemen kan zeer makkelijk met magazijnkranen of vloertransportmiddelen. Met staandersprofielen tot 12 meter werk je optimaal in de hoogte zodat zelfs een kleine opslagruimte volledig benut wordt.


Bekijk hier onze brochures

Ladekasten

AWP heeft een zeer ruim aanbod van ladekasten, verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. U vindt zeker en vast een ladekast die voldoet aan uw wensen. Onze ladekasten kunnen onderverdeeld worden in twee categorieën: kasten voor een groot en klein laadvermogen.

 

De ladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en er zijn verschillende combinaties mogelijk. Er is tot 10 jaar garantie op de ladekasten. Geïnteresseerd in meer opties? Mail dan gerust naar info@awp.be. Een specialist zal u met raad en daad bijstaan.


Ontdek onze rekken en kasten folders

EX & EN kasten

 Op zoek naar een kast voor de opslag van ontvlambare en waterverontreinigende vloeistoffen volgens FM? De behuizing van de kast is opgebouwd uit meerdere lagen brandwerende gips en minerale vezelisolatie en heeft een robuuste stalen buitenkant met poedercoating die uitstekende corrosieweerstand biedt.

 

In geval van brand sluiten de deuren automatisch (het soldeer smelt) wat jou en je collega’s extra tijd geeft om het gebouw veilig te kunnen verlaten.

 

Beschikbaar in zowel geel (waterverontreinigende vloeistoffen) als blauw (agressieve vloeistoffen, zoals zuren, logen enz.).

 


Lees er hier meer over

Rekken met legplank

Deze rekken met legplank brengen flexibiliteit in uw magazijn. De rekken kunnen aan een wand of rug aan rug geplaatst worden als dubbelstelling. Met het omvangrijke programma systeemtoebehoren van de legbordstellingen met inhaaksysteem is het opslaan van de meest uiteenlopende magazijngoederen en branche specifieke aanpassingen probleemloos mogelijk.

 

De rekken kunnen zeer snel gebouwd worden door het inhaken van de legplanken. Het kruisverband zorgt voor extra stevigheid, waardoor je zelfs een stellingsystem van meerdere verdiepingen kan bouwen.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Kantoor- en archiefrekken

Met onze kantoorstellingen met inhaaksysteem is het archiveren van uw dossiers kinderspel. Na de snelle montage van het inhaaksysteem slaat u maximaal 192 mappen op per stellingveld. Door een omvangrijk gamma toebehoren en een optisch fraaie variant van de kantoorstelling met niet-geperforeerd staanderfront, is dit rek zeer gemakkelijk en flexibel aanpasbaar aan uw wensen.

 

De kantoorrekken kunnen aan een of twee zijden worden gebruikt. Door het kruisverband, is het mogelijk om een stellingsysteem van meerdere verdiepingen te bouwen. Drie individueel combineerbare legplank breedtes zorgen ervoor dat de rekken ideaal passen binnen uw kantoor- of archiefruimte.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Picking stellingen met rollenbaan

De picking stellingen of FIFO rekken zijn een professionele oplossing voor uw magazijnlogistiek. De rollenbaan laat de containers en dozen moeiteloos in de picking-positie glijden. Het tweezijdig gebruik van het first-in-first-out magazijn wordt zo optimaal ondersteund. Dankzij het inhaaksysteem is de montage en aanpassing van de picking stelling snel en eenvoudig.

 

Door de schuine rand van de vlakken heeft u een direct zicht en een goede toegankelijkheid van de producten. De vlakken worden aan de zijkant begrenst door een verstevigingsprofiel. De dwarstraversen bieden extra versteviging, waardoor de stelling tot 180 kg kan dragen.


Bekijk onze rekken en kasten folders

Draagarmstelling voor lichte belastingen

De draagarmstelling sets bevatten alles wat u nodig heeft voor efficiënte opslag van lichte goederen. De montage van deze draagarmstellingen kan dankzij de aangelaste armen met een belastbaarheid van 200 kg bijzonder snel met de hand worden uitgevoerd. 

 

Voordelen voor u:

 

  • Optimale opslag van profielen, staven en buizen

  • Tijdbesparing door eenvoudige en snelle opbouw dankzij al aangelaste draagarmen

  • Verkrijgbaar in verschillende maten


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Palletstelling voor rollen

Organiseer uw kabelrollen met deze modulaire palletstelling. Deze stelling biedt een beter overzicht voor uw kabelrollen. Bespaar plaats, tijd en moeite door ze aan deze handige rolhouders uit staal. Kabelrollen met verschillende afmetingen kunnen probleemloos naast elkaar gehangen worden.

 

De rollen kunnen ook vanaf de stelling worden afgerold. De hoogte van de rollen kan gemakkelijk en snel aangepast. Ook deze stelling is snel op te bouwen, en kan perfect aangepast worden aan uw wensen.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

ESD ladekasten

Onze ESD ladekasten zijn zeer veelzijdig. Lage kasten kunnen perfect onder onze werktafels worden geplaatst, om meer opslagruimte binnen handbereik te hebben. Plaats ze op wielen, en verhoog je mobiliteit.

 

De ladekasten zijn perfect gemaakt om gereedschap en benodigdheden in op te bergen op een georganiseerde manier. De kleine vakken in de lades garandeert dat uw gereedschap altijd binnen handbereik en op de juiste plaats liggen.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Elektronische kasten

Oefen de volledige controle uit over uw stockbeheer en administratieve software. De elektronische TMS en TSS kasten.

 

De TMS (Tool-Server-Modular) is de technische innovatie in de distributie van gereedschappen, waardoor je leaner en efficiënter werkt. Met gegarandeerde stock levels, instelbare toegankelijkheid aan bevoegd personeel, en 24 uurs connectie met ERP systemen, is de TSM de ideale manier om uw gereedschappen op te bergen. Combineer tot 100 modules kunnen met elkaar, en bekijk online hoe vaak en hoe lang de gereedschappen worden gebruikt.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Opgeruimd staat netjes

Efficiënt en productief werken lukt beter in een georganiseerde en lean werkplek. Door handige rekken en ladekasten, creëert u meer ruimte én een beter overzicht in uw werkplaats. Elke centimeter van uw magazijnruimte wordt optimaal benut. Door in de hoogte te werken, maximaliseert u uw opslagoppervlakte.

 

Combineer rekken met perfopanelen en kasten en kies voor een georganiseerde werkplek. Onze rekken en ladekasten zijn ideaal voor verkoopmagazijnen, werkplaatsmagazijnen, meubelmagazijnen, in garages voor auto-onderdelen, industriële magazijnen en als kantoor en archief opslag. Wij denken met u mee om uw gehele ruimte volledig te optimaliseren volgens uw wensen.

 

Mail naar info@awp.be of bel ons op +32 (0)9 232 06 78 en we helpen u vandaag nog verder!


Bekijk onze rekken en kasten folders

Cone houders

Combineer opslagruimte en veilig transport met de cone houders. Deze kast is speciaal voorzien van uitneembare dragers voor uw kegelvormig gereedschap. Met tot zes tooldragers bespaar je plaats.

 

Met een kast om de trolley in op te bergen is dit de optimale opslagruimte voor je tools. Flexibel en ergonomisch!

 

Ook verkrijgbaar in andere uitvoerigen, zoals vaste kasten. Bekijk zeker de folder!


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting