Stel uw tafel samen in 3D

U kunt uw werkplek eenvoudig samenstellen in drie stappen:

  1. Selecteer het tafelframe
  2. Selecter een (ESD-)tafelblad
  3. Voeg accessoires toe naar keuze

 

Met de 3D configurator kunt u uw eigen tafel uitbouwen, volledig naar uw wens.


Bekijk hier onze 3D configurator

Concept werktafel

De Concept werktafel zijn uitermate geschikt voor de elektronische industrie bij montage, kwaliteitscontrole en hersteldiensten waar ergonomie van groot belang is. De tafel is breed aanpasbaar en alle onderdelen passen perfect samen. De ergonomische werktafel is in hoogte aanpasbaar aan de noden van de gebruiker.

 

Het werkstations is gemakkelijk te herconfigureren door het modulair design. Zo kan de tafel volledig ingesteld worden aan het werkproces. De bewegingen van de gebruiker worden geoptimaliseerd, waardoor productiviteit en prestatie worden verhoogd, terwijl werk gerelateerde stress afneemt.

 

Het modulaire design zorgt voor een totale integratie met het bestaande systeem en kan makkelijk aangepast worden aan de veranderende omgeving. De tafels zijn ook beschikbaar met motor of handvat. De tafels zijn gemaakt voor zware lasten tot 500 kg en worden afgewerkt met een upright tube.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Inpaktafels

Onze werktafels kan je perfect omvormen tot inpaktafels. Omdat assemblage, testen, labelen, verzenden en kwaliteitscontrole tegenwoordig vaak deel worden van verpakkingsafdelingen, is het steeds belangrijker om een georganiseerde en productieve inpakafdeling te voorzien.

 

De standaard items kunnen perfect worden omgewisseld en staan u toe om een efficiënte en overzichtelijke verpakkingsafdeling te creëren. Maak een inpaktafel op uw maat, lean en ergonomisch!


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

WB werktafel

De WB werktafel is ontworpen voor gebruik in veeleisende assemblage omgevingen. Deze ergonomische tafel heeft een simpel design en kan gemakkelijk aangepast worden aan de uit te voeren taak.

 

Met elektrische motor, handvat of met een inbussleutel stelt u de hoogte in op uw maat. Kies voor staand of zittend werken, of wissel af. Met het ruime werkblad en een verscheidenheid aan accessoires breng je alles binnen handbereik.

 

Deze werktafels met een modern design zijn zij aan zij, rug aan rug of gewoon tegen een muur te plaatsen zonder dat er plaats voorzien moet worden. Zo kan je jouw werkplek volledig instellen zoals u wilt. De tafel kan afgewerkt worden met een aluminium upright en kan tot maximum 250 kg dragen.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Heavy werktafel

De zware werktafel is de basis voor elke werkplaats. Deze tafel is door zijn compromisloze kwaliteit geschikt voor elke werkplaats, ook voor de zware industrie. De tafels kunnen tot 1500 kg dragen en hebben tot 10 jaar garantie.

 

Deze werktafels zijn extreem flexibel en kunnen in verschillende kleuren en uitvoeringen aangepast worden naar uw wensen.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Werktafels met het ideale gebruikscomfort

Onze werktafels zijn gemaakt met de focus op de gebruiker. Daarom zijn ze volledig ergonomisch, functioneel en efficiënt instelbaar. We hechten veel belang aan klantgerichtheid, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en continuïteit. Door het optimale design zijn deze werktafels heel duurzaam, en kunnen ze gebruikt worden door de verschillende generaties heen.

 

Verbeter uw workflow met de juiste werktafel voor u. Door het modulaire design zijn de werktafels perfect aanpasbaar aan elke situatie. Onze bijbehorende accessoires zorgen voor een ideaal gebruikscomfort. Kies de juiste accessoires voor u en verhoog de efficiëntie.

 

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste tafel voor u? Mail ons op info@awp.be of bel ons op +32 (0)9 232 06 78.


Ontdek onze werktafelbrochures

Basic werktafel TP/TPH

TP

De klassieke TP werktafel is de ideale basiswerkbank en de eenvoudigste en meest kostefficiënte oplossing voor u. De standaard werktafels met stalen structuur zijn geschikt voor verschillende taken op uit te voeren. Door de verschillende accessoires kan de werktafel perfect ingesteld worden voor test-, inpak-, reparatie- of inspectie omgevingen.

 

De TP is ontworpen voor gebruik in productie en montage omgevingen en door zijn modulair systeem creëert u voor elke omgeving de ideale werktafel. De werkbank TP is traploos in hoogte verstelbaar en kan tot 300 kg dragen. Ook verkrijgbaar met wielen.

 

TPH

De TPH werkbank is standaard voorzien van een paar uprights en een legplank. Deze set is de ideale basis die een eigen selectie van accessoires heeft en voorziet in de essentiële noden van elk professioneel werkstation. De tafel kan afgewerkt worden met een C-profiel upright of een upright tube en kan tot 300 kg dragen.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Flexflow

Vereenvoudig uw productie- en assemblagelijn. Met de Flexflow creëert u snellere doorvoer van producten, hogere productiviteit en beter beheer van uw voorraad. De Flexflow kan apart of geïntegreerd in een werkstation of assemblagelijn worden gebruikt.

 

Flexflow is een flexibele oplossing die gemakkelijk uitgebreid of aangepast kan worden  als de rol van het werkstation verandert. Personaliseer Flexflow aan de applicatie en de operator met een ruim gamma accessoires.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Accessoires

Personaliseer uw werktafels en trolleys met slimme accessoires. Lean en ergonomisch werken was nog nooit zo makkelijk. De accessoires verhogen het werkcomfort en verbeteren de individuele productiviteit.

 

We leveren voor al onze oplossingen alle mogelijke accessoires. Bij ons kunt u terecht voor monitor armen, bakjesrails, ESD armbandjes, voetensteunen, kantelbare- en verstelbare legborden, stoelen, folderhouders, steunen voor iPad en laptop, en meer!


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Trolleys

Hou je liever je werkblad vrij? Creëer werkvrijheid met onze trolleys. Verhoog uw productiviteit met meer mobiliteit. Lichte trolleys zijn ideaal om tools snel en gemakkelijk te verplaatsen. Zo verhoogt de productiviteit tot 30%!

 

Trolleys zorgen voor meer werk- of opbergruimte bij productielijnen of werktafels. Door de verschillende accessoires en modulair design, kunnen de trolleys zeer gemakkelijk aangepast worden aan de werkomgeving. AWP kan de trolleys configureren naar jouw wens.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting