Garderobekast

Bij ons kunt u terecht voor een groot gamma van garderobekasten. Gesloten lockers of open garderobes, u kiest. Al onze lockers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en indelingen. U kiest voor dé combinatie van design, kwaliteit en gebruiksgemak.

 

Kies voor een tijdloze basis, compleet en competent, of ga voor een evolutionaire locker met sterke pluspunten. Bij de onderbouw kunt u kiezen tussen poten of een sokkel, of ga voor een ingenieuze zitbank met extra bergruimte. Alle lockers zijn vervaardigd uit duurzaam staal en voorzien van ventilatie. Ideaal als opbergruimte in de kleedkamer van fitnesscentra of bedrijven.


Ontdek al onze lockers!

Z-lockers

De Z-garderobekasten bieden een optimale benutting van de binnenruimte op een kleine oppervlakte, voor twee gebruikers tegelijk. Deze lockers zijn ideaal te plaatsen waar slechte ruimte is voor een garderobekast met twee indelingen boven elkaar, maar waar toch lange kledij moet worden opgehangen.

 

De Z-lockers bieden veel bergruimte, door de speciale indeling voor bijvoorbeeld grote tassen of helpen, lange kledingstukken, schoenen en kleine voorwerpen. Door de functionele indeling van de kast bewaart u steeds het overzicht. Elke gebruiker heeft identieke afmetingen.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

PC en GSM lockers

De pc lockers zijn de oplossing voor veilig en ruimtebesparend opbergen van 10 of 20 laptops of tablets. Elk vak kan voorzien worden met stroomaansluiting, zodat de locker ook dient als een laadstation.

 

De veilige computergarage is voorzien van stalen fronten. Elke deur heeft een cilinderslot met twee sleutels, maar er zijn ook andere sloten mogelijk. De kasten zijn beschikbaar in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

School en dagverblijf lockers

De vakkenkasten zijn ideale schoollockers. De vakken zijn gemakkelijk bereikbaar voor kinderen, waardoor ze zeer goed geschikt zijn voor basisscholen en kinderdagverblijven. De vakken zijn zeer stevig en eenvoudig te reinigen dankzij de vlakke bodem.

 

Een optie voor deze kasten zijn welvende duren, die absoluut stabiel en ‘hufterproof’ zijn. Deze zijn 1.5 mm dik en kunnen zeker tegen een stootje. Alle lockers zijn vervaardigd uit een duurzame staalconstructie en in hoogte regelbaar. Er zijn verschillende uitvoeringen, afmetingen en indelingen mogelijk.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Sport- en vakkenlockers

De vakkenlockers zijn ideaal voor winkels of centra waar het af en toe nodig is om tassen in op te bergen voor de veiligheid of gemak, zoals winkelcentra, superstores, hotelcomplexen, ziekenhuizen, sport-, fitness- en wellnesscentra, en evenementhallen en beurzen.

 

Kies voor enkel- of dubbelwandige deuren, met cilinderslot en twee sleutels of met bijvoorbeeld een muntslot. Werk met doorzichtige acrylglazen voor een beter overzicht. Alle lockers zijn vervaardigd uit een duurzame staalconstructie en hebben een ventilatieopening in de achterwand. De vakken zijn in verschillende maten beschikbaar.


Bekijk onze lockers

Brandweerlockers

Deze rode kasten met slimme details zijn speciaal ontwikkeld voor de brandweer. De lockers zijn perfect voor het opbergen van het volledige uniform of kledij. Kostbare gebruiksvoorwerpen worden veilig bewaard in de veiligheidskluis, met een rubberen matje ter bescherming van de voorwerpen die via de inwerpsleuf boven de deur in de kluis worden gedeponeerd.

 

De lockers zijn voorzien van een schoenenbord, wat vuil water en vreemde stoffen opneemt en de kast beschermd tegen beschadigingen. gemakkelijk uit te nemen en te reinigen. Bovenaan zijn ze uitgerust met speciale opklapbare helmhouder, voor een betere bescherming van de helm.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Lockers op maat

Onze lockers vinden overal hun nut. Voor elke sector is er een locker op maat. Ook scholen, winkels, sportcentra, industriële bedrijven (farmacie, haven, voeding) ... vinden hun gading in ons assortiment.

 

Heeft u toch niet gevonden wat u zocht? Wij voorzien ook lockers op maat.


Neem contact op met ons!

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting