Meer grip op uw bedrijfsinrichting!

Verhoog de veiligheid in uw bedrijf en verhinder slipgevaar. Onze antislipproducten zijn ontworpen om slipgevaar te verminderen op gevaarlijke en gladde oppervlakten zoals trappen en platforms in scholen, industriële bedrijven, treinstations, overheidsgebouwen en kantoren.

 

Naast onze antislip vloertegels, hebben we een groot aanbod aan (zelfklevend) antislipmateriaal, leverbaar in elke vorm, grootte en kleur. Zowel voor binnen als buiten. De antislip mogelijkheden zijn eenvoudig en snel te plaatsen in uw productieruimte, natte ruimtes, farmacie faciliteiten, werkplaatsen ...

 

Bekijk het volledige assortiment antislip-oplossingen hier.


Bekijk onze Oplossingen

Antislip tape

Onze veiligheidsantisliptape is uiterst duurzaam en ideaal voor veeleisende omstandigheden. Deze tape kan aangebracht worden op de meeste oppervlaktes en biedt onmiddellijk resultaat van hoge kwaliteit: antislipbescherming overeenkomstig veiligheidsvoorwaarden die wereldwijd van toepassing zijn. Dankzij onze geavanceerde technologie (met o.a. computergestuurde snijmachines) kunnen wij u antisliptape aanbieden in elke vorm die u wenst.

 

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan zelfklevende antisliptape, waarvan u zelf breedte, vorm en kleur kunt kiezen (Pantone of RAL, vraag naar de minimum hoeveelheid). Ook doorzichtige en glow in the dark tape mogelijk!

 

Bekijk het volledige assortiment antislip tape.


Bekijk onze Oplossingen

Waterbestendige antisliptape

De waterbestendige tape heeft een unieke antislipcoating, waardoor de ondergrond niet enkel slipveilig wordt maar ook zacht aanvoelt zodat men er gerust blootsvoets overheen kan lopen. Deze zachte structuur zorgt er tevens voor dat nergens huid of materiaal (zoals van een wetsuit) wordt beschadigd.

 

Deze tape is eveneens ideaal voor gebruik in een omgeving waar voedselveiligheid voorop staat. Het spreekt ten slotte voor zich dat hij uiterst geschikt is voor de voedingsindustrie en elke vochtige omgeving. Dit product wordt geleverd in elk formaat (zowel in vormen als op rol).

 

Bekijk het volledige assortiment waterbestendige antislip tape.


Bekijk onze Oplossingen

Lichtgevende antisliptape

Als ideale toevoeging van onze lichtgevende tape en pictogrammen, is de lichtgevende antisliptape. Bescherm uw werknemers en plaatst de tape op verschillende plaatsen zoals gaanpaden, trappenhuizen, in- en uitgangen enz... Onze lichtgevende tape toont u letterlijk de weg.

 

De antisliptape is beschikbaar op een rol van 18,3 m, maar ook andere afmetingen zijn mogelijk. De breedte van de tape is ook volledig te kiezen. De tape is beschikbaar als hazard, of als volledig lichtgevend vlak.

 

 

Bekijk het volledige assortiment lichtgevende antislip tape.


Bekijk onze Tapes

Antislip voor oneffen oppervlakken

Deze tape is een ingenieus antislipsysteem, speciaal voor oneffen oppervlaktes zoals traanplaten. De antisliptape is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, geel en zwart/geel. Andere kleuren zijn ook beschikbaar op aanvraag. Het materiaal van deze sterk klevende tape bestaat uit aluminiumfolie, bedekt met een dikke laag oxide grind.

 

Eens de tape is aangebracht, neemt deze de vorm aan van het reliëf van de traanplaat. Aangezien de tape uit folie is gemaakt, zal deze ook niet loskomen of 'opstijgen'. Een andere kwaliteit van dit product is zijn brandvertragende werking.

 

Bekijk de antislip voor ongelijke ondergrond hier.


Meer Info

GRP glasvezelplaten

Kies voor opschroefplaten op plaatsen waar tape niet mogelijk is, zoals losliggende oppervlaktes of plekken met constante vochtigheid. Zij zijn makkelijk te monteren met behulp van schroeven, spijkers of clips. De standaardafmetingen van deze platen zijn 115 x 635 mm. Andere afmetingen zijn mogelijk, afhankelijk van de bestelhoeveelheid.

 

 • Voor binnen en buiten
 • Bestand tegen corrosie
 • Gemakkelijk te installeren
 • Kleur en dikte op maat

 

Bekijk het volledige aanbod GRP glasvezelplaten hier.


Klik hier voor onze brochures

Antislip roosterplatform

Kies voor een effectievere rasters dan de traditionele stalen rasters, en ga voor antisliproosters van glasvezels. Deze looproosters zijn vervaardigd uit verstevigd polyester en zijn zeer resistent tegen corrosie. De roosters zijn kostenefficiënter en verhogen daarnaast ook de veiligheid ten opzichte van de gladde stalen platformen.

 

 • Open of gesloten roosters
 • Stevig uitvoering
 • Voor lichte tot zware lasten
 • Veiliger door antislipeigenschap

 

Bekijk het volledige assortiment roosterplatformen.


Bekijk hier alle oplossingen

Trapneuzen

De antislip trapneuzen zijn de ideale oplossing om uw trappen antislip te maken. Kies voor meer antislip dan rubber of aluminium en bevestig de traptreden eenvoudigweg op uw trappen. Ze zijn uiterst duurzaam.

 

 • Voor binnen of buiten
 • Gemakkelijk te installeren
 • Geel of zwart, ook andere kleuren mogelijk
 • Ook lichtgevende trapneuzen mogelijk

 

Bekijk het volledige assortiment trapneuzen.


Voor meer info...

Bescherming traptreden

De trapbescherming is de ideale en goedkope oplossing op ongevallen te voorkomen door oude of gladde trappen. Plaats de glasvezel traptreden simpelweg op de oppervlakte voor meer grip in natte, olieachtige en ijzige omstandigheden.

 

 • Voor binnen of buiten
 • Gemakkelijk te installeren
 • Beschikbaar in een groot aantal kleuren
 • Weerbestendig
 • Weinig onderhoud

 

Bekijk het volledige assortiment beschermende traptreden.


Alle antislip mogelijkheden

Laddersport covers

De antislip laddersport covers uit glasvezel zijn de ideale veiligheidsvoorziening voor ladders, door hun grip op oude of gladde laddertreden. De duurzame glasvezel geeft meer grip in natte, ijzige of olieachtige omstandigheden. Ze zijn snel en gemakkelijk te installeren en uiterst geschikt voor ronde en vierkante laddersporten van 20 tot 25 mm.

 

Ideaal voor:

 • Vaste ladders
 • Brandladders
 • Onderhoudsladders
 • Inspectie ladders

 

Bekijk ze hier.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting