Het verschil tussen onze tapes
14/12/2020


Ons assortiment vloerbelijning bestaat uit 6 soorten tape. Geraak je er niet aan uit welke de beste voor jou is? We leggen het even beknopt uit aan de hand van onderstaande samenvatting.

 

Mean Lean is de meest economische en meest gebruikte oplossing voor simpele toepassingen. Deze is gemaakt voor alle type vloeren die niet beschadigd zijn. Het is de dunste versie die we aanbieden, maar is wel bestand tegen het draaien en wringen van heftruckbanden, het morsen van olie & vocht en het verplaatsen van paletten.

 

Xtreme gaat nog een stapje verder en beschermt nog beter tegen zwaar industrieel verkeer. Met een sterke, vlakke bovenlaag en afschuinde kanten is deze tape bestand tegen extreem gebruik. Het oppervlak van deze tape is nog steeds heel makkelijk te reinigen en onderhouden.

 

Supreme V is speciaal ontwikkeld voor minder perfecte vloeren en is ook voorzien van een licht profiel in de toplaag, wat zorgt voor een betere antislipkwaliteit. Hierdoor is dit soort tape echter minder bestand tegen heftruckverkeer en niet geschikt voor vriestemperaturen. Dit type maakt het dan wel weer mogelijk om volledige wandelpaden of stroken aan te leggen. Een voordeel van Supreme V is dat het mogelijk is de tape in 2 kleuren te verkrijgen (Hazard Striping).

 

Cold Storage heeft een lijmlaag die specifiek gemaakt is voor temperaturen onder 0 (graden Celsius) en wordt aanbevolen voor gekoelde ruimtes zoals inloopfrigo’s.

 

Tot slot is er ook een type dat zijn nut bewijst in het donker: Glow-in-the Dark. Dit is bijvoorbeeld ideaal om evacuatieroutes aan te geven tijdens stroomstoringen.

 

Geraakt u er nog steeds niet aan uit? Dan kan u zich steeds door ons laten bijstaan voor het maken van de beste keuze!


Vraag onze hulp bij je keuze


← Terug naar overzicht

AWP, your assembly workspace partner