Deprag automatiseert de Thermomix
18/12/2016

Het multi-functionele Thermomix keukentoestel, gemaakt door Vorwerk, wordt wereldwijd al meer dan 50 jaar gebruikt. Met de vernieuwde Thermomix Generation TMS vindt er een digitale revolutie plaats in de keuken. De innovatieve recepten chips, touch screen en guided cooking functie maakt koken makkelijk. Een groot deel van het koken gebeurt automatisch: de Thermomix leidt je stap voor stap door de recepten en past zelf de instellingen aan.

 

Deprag ontwierp en produceerde het assemblagesysteem van de nieuwe Thermomix TMS. Omdat er veel vraag is naar de Thermomix, zijn er vier identieke Deprag assemblagesystemen nodig. De productie loopt volledig automatisch. In elk systeem zitten twee automatische schroefstations en een manueel herstelstation. Het eerste station bevestigt de vijzen gelijktijdig onderaan en op de achterkant, en het tweede station plaatst de schaal op de cover in een speciaal ontwikkeld schroefstation waarin de componenten in 45° geplaatst worden in combinatie met een programmeerbaren XYZ as. Een hefinrichting positioneert het werkstuk en verschillende sensors checken of alle onderdelen aanwezig zijn.

 

De engineers van Deprag hebben jaren ervaring in het creëren van innovatieve concepten voor de automatisatie van elk soort industrie, volledig ingesteld op de wensen van de klant.

 

Heeft u ook behoefte aan een op maat gemaakt assemblage systeem? Contacteer ons op info@awp.be!


Neem contact op met ons


← Terug naar overzicht

AWP, your assembly workspace partner