Belijning en Markering

Een goede signalisatie verhoogt de veiligheid en duidelijkheid voor social distancing. Vloerbelijning is het gemakkelijkste, snelste en voordeligste markeringssysteem. De combinatie van een lange levensduur en het uitgebreide aanbod van maten, maakt Durastripe tot het enige complete belijningssysteem op de markt.

 

Onze belijning is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange levensduur. De belijning kan ook makkelijk aangepast worden bij layout of structuurwijzigingen. Omdat het tape is, is er geen droogtijd en de productie hoeft niet onderbroken te worden. Er is twee jaar garantie op de tape en ze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren


Bekijk onze folder

Doorzichtige wanden

Bescherm uw bezoekers en werknemers van elkaar door glas- of pvcwanden te plaatsen op locaties waar contacten zeker plaatsvinden. Zo kunnen geen bacterieën verspreid worden. De wanden zijn beschikbaar in grote en kleine formaten. 


Klik hier voor onze brochures

Ontsmetting

Alcohols en gels om de handen grondig te desinfecteren en ontsmettingsmiddelen om werkplekken en ziekenhuiskamers diepgaand te reinigen (PT2 – middelen met virusdodende werking), zijn beide essentieel om het coronavirus klein te krijgen. Vandaar ook dat het ontzettend belangrijk is dat zorginstellingen, bedrijven en veiligheidsdiensten, zoals de politie, over voldoende voorraad blijven beschikken.

 

In een omgeving waar hygiëne essentieel is, dienen voldoende faciliteiten aanwezig te zijn. Centrale (en voldoende) plekken om bijvoorbeeld handen te wassen of ontsmetten zijn hierbij belangrijk. Zorg hier ook dat de juiste zeepdispenser aanwezig is. Zo is een automatische zeepdispenser een populaire keuze op plekken waar extra hygiëne wordt nagestreefd. Ook zijn RVS of stalen zeepdispensers hier handig vanwege het schoonmaak- en onderhoudsgemak. En vergeet natuurlijk de papieren handdoekjes en handdoekdispensers en/ of elektrische handdroger niet.


Bekijk de brochure

EX & EN kasten

Waarom heb ik een veiligheidskast nodig?
Een van de belangrijkste oorzaken van branden is onjuiste
opslag en hantering van ontvlambare vloeistoffen. Veiligheidskasten
helpen u gevaarlijke stoffen zoals ontsmettingsalcohol veilig op te slaan
om het risico op brand te verminderen en uw mensen en eigendommen te
beschermen.


Veiligheidskasten bieden cruciale functies:
• Verbeteren zichtbaarheid— opvallende kastkleur en duidelijke
etikettering voor het identificeren van potentieel gevaarlijke
chemicaliën
• Houden gevaarlijke vloeistoffen veilig georganiseerd en gescheiden –
voor binnengebruik
• Verhogen de maximaal toelaatbare hoeveelheden ontvlambare en
brandbare vloeistoffen in controlegebieden
• Verbeteren veiligheid door vergrendelingsmechanisme
• Zorgen voor een veilige evacuatietijd in geval van brand
• Zorgen voor naleving van de federale OSHA-voorschriften en de
National Fire Protection Association


Bekijk onze brochure

AWP // De juiste draai aan uw bedrijfsinrichting